fbpx

Podnošenje prigovora

PRIGOVORI

Sukladno čl. 10 ZZP, Internet trgovina Stanic.shop (Stanić d.o.o) omogućava da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na e-mail: info@stanicshop.hr. Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u roku od maksimalno 15 dana.

POVRATI, REKLAMACIJE, ZAMJENA ROBE

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je izvršena uplata. U slučaju da kupac pristaje na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosi nikakve troškove na povrat.

Kupac je dužan robu predati ili poslati (na adresu ispod bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je Kupac uputio svoj zahtjev za povrat ili zamjenu robe.

Izravne troškove povrata robe snosi kupac sam: U slučaju da koristi svoje pravo, kupac snosi trošak vraćanja robe i mora je vratiti u roku od 14 dana (Članak 77. ZZP).

Kupac isto tako snosi trošak svakog umanjenja vrijednosti robe (Članak 77.ZZP) (otpakirana roba, izgubljena dokumentacija i dijelovi, oštećenja, korištenje robe i slično), osim onoga koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. Ukoliko je proizvod vraćen neispravan, s većim oštećenjima ili bez dijelova i dokumentacije te ukoliko se isti ne dostave u naknadnom roku od 8 dana smatra se da Kupac nije ispunio svoju obavezu povrata robe te Prodavatelj nije dužan izvršiti povrat uplaćenih sredstava u cijelosti već se može raditi procjena umanjenja vrijednosti proizvoda.

Proizvode (povrati, reklamacije, zamjena robe) potrebno je dostaviti na adresu:

Stanić d.o.o
Kerestinečka cesta 57/A, Kerestinec,
10 431 Sveta Nedelja, Hrvatska
mail: info@stanicshop.hr