fbpx

O nama

Tko smo

Stanić d.o.o. vodeći je distributer domaćih i svjetskih brandova prehrambenih proizvoda na hrvatskom tržištu. Naša misija su stalna nastojanja da pružimo vrhunsku uslugu našim partnerima u svim kanalima prodaje, posebice u HoReCa kanalu. Stalna inovativnost i obogaćivanje asortimana novim proizvodima omogućuje nam stvaranje novih vrijednosti za naše kupce. Lidersku poziciju izgradili smo kontinuiranim ulaganjima u razvoj distribucijske mreže i u same procese poslovanja. HoReCa kanalu prodaje posvećuje se posebna pažnja s obzirom da živimo u turističkoj zemlji s jakom orijentiranošću na ugostiteljstvo i gdje naši HoReCa kupci imaju svoje regionalne specifičnosti i sezonske različitosti. Od ključne važnosti za uspjeh je već spomenuta distribucijska podrška koja će osobito za vrijeme sezone intenzivno pokriti sva turistička središta. Hrvatsko tržište pruža velike mogućnosti, ali i izazove, posebice sada nakon mjera koje su bile na snazi i koje pred nas postavljaju zadatak praćenja novonastalih trendova u konzumaciji hrane i prepoznavanje poteškoća i potreba naših kupaca.

Otvaranjem prve vlastite maloprodaje 1996. godine započeo je proces razvoja vlastitog maloprodajnog lanca – Diskont Stanić. Do sada je otvoreno preko 30 trgovina diljem Hrvatske. Nakon gotovo 30 godina poslovanja Diskont Stanić pozicionirao se kao vodeći partner kako za HoReCa kupce tako i za male potrošače. Dokaz tomu je stalni porast broja novih kupaca i poslovnih partnera. U našim trgovinama osim naših brendova i vlastitih robnih marki nudimo i prošireni asortiman ostalih dobavljača, a sve u cilju zadovoljstva. Trudimo se postati partner od povjerenja koji zahtjevima svojih kupaca pristupa učinkovito i profesionalno.

Nudimo široku paletu prehrambenih proizvoda u svim kategorijama: sirevi, vrhnja, maslaci i margarini, mesne delicije, peciva, umaci, ulja, prilozi, ambalaža te bogat smrznuti asortiman ( sladoledi, riba, meso, povrće… ), koja će zadovoljiti potrebe svih tipova HoReCa kupaca, od fast foodova do vrhunskih hotela i restorana.

Odgovarajući na potrebe tržišta razvili smo prepoznatljive i izrazito prihvaćene vlastite robne marke. Njihova kvaliteta odraz je znanja i iskustva, modernih proizvodnih procesa i visokokvalitetne sirovine.

Pod našim robnim markama Moj roštilj, Gurman delikatesse, Bakina kuhinja, lansiran je čitav niz proizvoda za grill sezonu, od nekoliko vrsta ćevapa, pljeskavica, kobasica, somuna, umaka itd.

U vlastitom proizvodnom pogonu za rezanje i pakiranje sirnih i mesnih delicija razvili smo brandove Gurman delikatesse i Buco sirevi koji su prije svega funkcionalani. Proizvodi su već narezani, spremni za korištenje, kupac upravlja zalihama na optimalan način, štedeći i vrijeme i novac.

U 2020. godini u velikom fokusu su sladoledi. Preuzimanje distribucije Mars sladoleda, koji uključuje brendove Mars, Snickers, Twix, Bounty i M&M’s, ujedno je i iskorak na regionalno tržište budući da se Mars asortiman distribuira i na tržišta Slovenije te Bosne i Hercegovine. Ugovor za distribuciju Nestlé sladoleda (Nirvana, Best, Aloma, KitKat, Top Gun, Pirulo, Nesquick i ostali) na hrvatsko tržište potpisan je s globalnom kompanijom za proizvodnju sladoleda Froneri koja proizvodi i sladolede Mondelez brandova (Milka, Oreo, Toblerone).


NOVI TREND U VAŠEM POSLOVANJU

Široki asortiman, kojeg čini preko 3.000 proizvoda, osim u veleprodaji dostupan je i u vlastitom maloprodajnom lancu u 27 gradova diljem Hrvatske, kao i putem naše web trgovine www.horeca.hr.  Riječ je o novom, posebnom kanalu prodaje koji omogućuje bržu i efikasniju komunikaciju te predstavlja novi korak u povezivanju s našim HoReCa kupcima.

 

Web shop horeca.hr kreirana je kao odgovor na svjetski trend, ali i kao način prilagodbe na potpuno novu situaciju oko nas s ciljem približavanja i unapređenja usluge prema kupcima. Web stranica jednostavna je za korištenje te omogućujući sigurnu i brzu kupovinu. Svi proizvodi predstavljeni su fotografijama i detaljnim opisom. Trenutnu ponudu čini preko 800 proizvoda plus i minus temperaturnog režima.

Sezona pred nama puno je izazova i odvija se u znaku prilagodbe novonastalim okolnostima, stoga izbor je važan, a mi kao Vaš pouzdan partner tu smo za Vas!


Kreni u kupovinu!

Pogledaj naš asortiman i bogatu ponudu.