fbpx

O nama

Tko smo

Stanić d.o.o. jedan je od vodećih distributera domaćih i svjetskih brandova prehrambenih proizvoda na hrvatskom tržištu. Kompanija je osnovana 1994. godine u Zagrebu. Lidersku poziciju kompanija je izgradilo kontinuiranim ulaganjima u razvoj distribucijske mreže kroz regionalne centre smještene u najvećim gradovima Hrvatske: Zagreb, Rijeka, Pula, Zadar, Split, Dubrovnik i Osijek. Naši distributivni centri raspolažu skladišnim prostorima i najmodernijim dostavnim vozilima plus i minus temperaturnih režima. Uz široki asortiman visokokvalitetnih proizvoda, kompletnu logističku uslugu podržanu snažnom distribucijskom mrežom, glavne odrednice poslovanja su i vlastiti pogoni za narezivanje i pakiranja hrane te vlastiti maloprodajni lanac.

Naša misija je stalno nastojanje pružiti vrhunsku uslugu u svim kanalima prodaje. Inovativnost i obogaćivanje asortimana novim proizvodima omogućuje nam stvaranje novih vrijednosti za sve naše partnere. Nudimo široku paletu prehrambenih proizvoda: sirevi, vrhnja, maslaci i margarini, pršuti, kobasice, šunke, peciva, umaci, ulja, prilozi te bogat smrznuti asortiman ( sladoledi, riba, meso, povrće, pomfrit ), koja će zadovoljiti potrebe Retail i HoReCa kupaca.

Odgovarajući na potrebe tržišta razvili smo prepoznatljive i izrazito prihvaćene vlastite robne marke. Njihova kvaliteta odraz je znanja i iskustva, modernih proizvodnih procesa i visokokvalitetne sirovine. U vlastitom pogonu za narezivanje i pakiranje sirnih i mesnih delicija razvili smo asortiman koji je prije svega funkcionalan, proizvodi su već narezani, spremni za korištenje, kupac upravlja zalihama na optimalan način, štedeći i vrijeme i novac.

Zahvaljujući entuzijazmu našeg tima kojeg čine više od 350 zaposlenika i visokim standardima poslovanja vjerujemo da ćemo zadržati svoj snažan tržišni položaj i nastaviti slijediti svoju viziju.

Temelj poslovanja kompanije Stanić je uz distribuciju visokokvalitetnih proizvoda, konkurentnost na tržištu, lojalnost potrošača te stvaranje imidža kompanije kao snažne i dinamične.

Razvojni ciljevi društva:

  • lider u distribuciji prehrambenih proizvoda na cijelom hrvatskom tržištu
  • pružanje logističkih usluga svim partnerima (distribucija, transport,skladištenje)
  • ulaganje u razvoj vlastitog pogona za narezivanje i pakiranje mesnih i mliječnih proizvoda
  • poseban naglasak na razvoj HoReCa kanala prodaje
  • razvoj vlastite maloprodajne mreže
  • kontinuirani rad na novitetima u uslugama i proizvodima, praćenje i implementacija modernih tehnoloških i informatičkih rješenja u svrhu poboljšanja svih procesa poslovanja