BROKULA
400 g
BONDUELLE VAPEUR

2.49 /komUključen PDV: 0.50 

--

Jedinična cijena: 6.23 €/kg
Dostupnost: Na zalihi SKU: 604093 Kategorije: , Oznaka:
Vidi košaricu

Opis

Brokula je izuzetno bogat izvor hranjivih tvari, osobito kalija, folne kiseline, željeza, beta-karotena i sumpornih spojeva, što je čini pravom vitaminskom i mineralnom bombom. Konzumiranjem brokule potičemo naš imunološki sustav te se štitimo od anemije, infekcija, bolesti jetre i raka. Kao da sve to nije dovoljno, brokula usporava proces starenja i sprečava pojavu bolesti povezanih sa starenjem. Brokula sadrži istu količinu vitamina C kao limun.

Način pripreme: Ne odmrzavati, kuhati u posoljenoj vodi 3 minuta. Začiniti prema potrebi. Jednom odmrznuti proizvod ne smije se više zamrzavati!

Sastojci:
rezane zelene mahune. Može sadržavati celer u tragovima.

Uvjeti skladištenja:
Hladnjak(od 0 do 3°C) 24 sata. Zamrzivač (-18°C) najbolje upotrijebiti do datuma navedenog na ambalaži. Proizvod je skladišten na -18°C.

Dodatne informacije

Pakiranje

KOM

Prije konzumacije proizvoda obavezno pročitajte njegovu deklaraciju.

STANIĆ d.o.o. poduzima sve mjere kako bi osigurao točnost informacija o proizvodu, međutim s obzirom na promjene proizvoda moguće su promjene njihovih sastojaka, količine, nutritivne vrijednosti i alergeni.

Ukoliko imate pitanja vezana za proizvode, obratite se s povjerenjem našoj Službi za Korisnike na broj 01 2481 810.

STANIĆ d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije. Ovo ne utječe na Vaša zakonska prava.

Informacije o proizvodu objavljene su za osobne potrebe te ih nije dopušteno reproducirati na bilo koji način bez pisane suglasnosti STANIĆ d.o.o.