fbpx

Tartar umak iz Bakine kuhinje

Tartar umak iz Bakine kuhinje

Tražite li pravi dodatak uz riblja jela ili pak pohano meso, s tartar umakom ne možete pogriješiti!

Najbolji prilog uz jela s ribom je, definitivno, tartar umak! Mnoštvo je načina na koje možete iskoristiti tartar umak pa ga tako primjerice možete kombinirati s lignjama ili namazati ga na pecivo za sendvič ili burger.
Naša preporuka, definitivno je pohana piletina, popularni nuggetsi i onion rings kao i nezaobilazni pekarski krumpir!

Tartar umak pronalazi se još u kuharicama s početka 19. stoljeća. Na nekim se mjestima ističe kao francuski tartar, a njegovo je ime varijacija naziva naroda – Tatara. Temelj ovog umaka je majoneza i vrhnje, a ostali sastojci variraju od recepta do recepta.

Širom svijeta postoji bezbroj recepata za tartar umak prilagođen svakom podneblju. Tako smo i mi kreirali najukusniji tartar umak po najboljem receptu Bakine kuhinje upravo za naše gurmane. Kako se u Bakinoj kuhinji ne štedi, u našem tartar umaku se nalaze vrhunski začini poput peršina, luka i sjemena gorušice, koji mu daju poseban i prepoznatljiv okus.

Uz najbolji umak stavili smo i najbolju cijenu, a sada i po akcijskoj ponudi koju možete iskoristiti do kraja mjeseca ili do isteka zaliha.

Tartar umak

Sastojci:
suncokretovo ulje 50% , voda, kiseli krastavci (krastavci, voda, alkoholni ocat, kuhinjska sol), senf (voda, sjeme gorušice, alkoholni ocat, vinski ocat, kuhinjska sol, šećer, začini), pasterizirani žumanjak 3,74%, šećer, modificirani škrob, luk, peršin, stabilizatori: ksantan guma, guar guma; regulatori kiselosti: mliječna kiselina, limunska kiselina; konzervans: kalijev sorbat, arome.

Podijelite ovu objavu