fbpx

ADRIATIC GASTRO SHOW

ADRIATIC GASTRO SHOW

Adriatic Gastro Show  je najveća i najkvalitetnija HORECA sajamska manifestacija u regiji
koja ugošćuje najpoznatija imena iz područja gastronomije, vinarstva, turizma,
te tvrtke iz sfere ugostiteljstva i opremanja prostora.

Izuzetno nam je zadovoljstvo pozvati Vas da nas posjetite na Međunarodnom festivalu gastronomije i turizma Adriatic Gastro Show koji  se po 6. put održava u Splitu, u Spaladium Areni.
Od  05. do 08. veljače 2020. godine, predstavit ćemo Vam novitete u našem poslovanju i asortimanu za nadolazeću sezonu. Svakako bismo izdvojili veki uspjeh i ekskluzivu za naše tržište, a to je uvoz i distribucija vrhunskih brendova sladoleda Mars i Froneri.

Svojim iskustvom i velikim ambicijama pomoći ćemo Vam da se na vrijeme pripremite za sezonu, informirate o proizvodima i saznate sve novitete na tržištu.

Ovim posebnim doprinosom hrvatskoj turističkoj, a time i gastro industriji,  želimo približiti svoju ponudu svim posjetiteljima, kao i profesionalcima… te time osigurati izvrsnu priliku da se učvrste dosadašnji i  sklope novi poslovni i prijateljski kontakti.

Znajući da se sajam ipak organizira u najljepšem i najzabavnijem gradu na Jadranu – Splitu, opuštena atmosfera tijekom svih dana ove manifestacije je uvijek začinjena dobro poznatim mediteranskim hedonizmom i splitskim šarmom.

Vidimo se!

Podijelite ovu objavu


You've just added this product to the cart: