KAKO PEĆI BURGER NA ROŠTILJU?
IZDVAJAMO!
POŽURITE!
Iskoristite popuste, brendirajte se i oduševite ekipu!
Postanite Gastro prvak ljeta 2020. uz vrhunske burgere!
Idealna temperatura roštilja je oko 200°C, a na njega se zatim dodaje rešetka koju ostavite da se zagrije. Dok se roštilj zagrijava, pobrinite se da se vaše meso prilagodilo sobnoj temperaturi, jer bacite li ga smrznutog ili hladnog na rešetku, moglo bi se nejednako ispeći.
Isto tako, nije ga poželjno pritiskati uz rešetku, kako ne bi ispustio sve sočne sokove, što je i razlog tome da se meso nikada ne okreće nabadanjem na vilicu, već pomoću hvataljki.
Iskoristite popuste, brendirajte se i oduševite ekipu!
Postanite Gastro prvak ljeta 2020. uz vrhunske burgere!
Okićeni bor, lampice koje nježno trepere, miris cimeta i pečenja, radost druženja s najmilijima... Sve je to Božić kakav najradije pamtimo.... više
Vrhunski sir koji će oduševiti svakog gurmana HomeNovostiNovostiPlaninski sir Stiže nam najljepše doba godine, a to znači da smo u potrazi za... više
Napokon je vrijeme je za druženja na otvorenom i omiljeni nam roštilj! Sigurno ste već odradili proljetne radove i uredili svoje... više
Sajam GAST – Pravo mjesto pripreme za vašu najuspješniju turističku sezonu! Uoči još jedne turističke sezone i prilike da hrvatska turistička... više
Planirajte obroke uz horeca.hr i uštedite! Povratak kući s posla i iz škole u gradskim nas gužvama ponekad iscrpi dovoljno i... više
Iskoristite vrijeme trešanja i pripremite ovu neodoljivu tortu! BISKVIT 3 jaja (odvojiti bjelanjke od žumanjka) 200 g šećera 225g brašna 30 g kakaa 240 ml mlijeka 120... više
Na vrijeme dogovorite svoju škrinju vrhunskih sladoleda za sezonu. Bez obzira da li se pitate kako proširiti svoje poslovanje ili ostvariti bolju ponudu i... više
Zanimljivo je da su tortilje izvorno bile kukuruzne i to prije dolaska Europljana u Ameriku, a tortilja od pšeničnoga brašna... više
Planirajte obroke uz horeca.hr i uštedite! Doručak je prilika da se cijela obitelj skupi za stolom prije početka radnog dana, zato... više
Izdvojite se od konkurencije i budite prepoznatljivi. Brendirajte svoj burger (i restoran)! Ulaganje u marketing je odličan potez, ali nema bolje... više