fbpx

JESTE LI PROBALI NOVE SNICKERS SLADOLEDE?

JESTE LI PROBALI NOVE SNICKERS SLADOLEDE?

Počastite sebe i svoje najbliže novim okusima sladoleda Snickers – nema ničeg boljeg od opuštanja uz hladni desert na sunčan dan.

Proljeće nas zove da izađemo i družimo se na suncu jer napokon možemo uživati u toplim danima. Ovo je idealno vrijeme i da malo uredimo svoje balkone, terase ili dvorišta, izvadimo iz spremišta stolce i jastučiće. Pustimo suncu da podigne raspoloženje, a sebe i svoju obitelj počastimo odličnim novim sladoledima iz linije Mars.

Već više od pet generacija, tvrtka Mars se razvija kako bi stvorila proizvode i usluge koje ljudi vole. Daljnjim razvojem i praćenjem trendova, tvrtka se orijentira i na proizvodnju sladoleda, i to ne bilo kakvih nego transformira svoje najpopularnije čokoladice u vrhunske sladolede pod brendom Mars Wrigley. Tako je još davne 1988. godine Mars svoj sladoled lansirao u Veliku Britaniju i Irsku te time postao inovativni lider na tržištu sladoleda. Donosimo vrhunske brendove sladoleda na naše tržište i šire: Mars, Snickers, Twix, Bounty, M&M’s.

Bez obzira slavite li možda rođendan ili jednostavno sunčan dan, sladoled je uvijek dobra ideja. Pogotovo ako je riječ o neodoljivim Snickers sladoledima. Snickers je dio poznate Mars obitelj (Mars, Twix, Bounty i M&M), a zahvaljujući globalnoj popularnosti, dobio je svoju sladolednu liniju koja će vas oduševiti. Ova slatka fantazija načinjena od hrskavog kikirikija, nježne kremaste karamele i pjenaste nugat kreme skrivenih ispod debelog omotača najukusnije čokolade, još je bolja u ledenoj varijanti. Odnosno, toliko je dobra da ćete se u nju zaljubiti već na prvi griz, na prvo hrskanje sočnog čokoladnog omotača.

Ako ste već imali prilike uvjeriti se u neodoljiv okus klasičnog Snickers sladoleda s mliječnom čokoladom, odlična je vijest da od sada možete pronaći i varijantu s bijelom hrskavom čokoladom, ali i na popularnom štapiću s mliječnom čokoladom dodatno obogaćenom komadićima kikirikija. Ova dva noviteta zasigurno će vrlo brzo dobiti svoje poklonike te uživanje u Snickersu podići na posve novu razinu.

Zaista smo se potrudili oko dolaska novih ledenih kombinacija na domaće tržište. U našem asortimanu nalazi se čak više od 80 različitih vrsti i pakovanja omiljene ledene slastice raznih svjetskih proizvođača. Sada je brzo, jednostavno i sigurno naručiti Snickers sladolede (kao i brojne ostale sladolede u našoj ponudi). A ako ste previše nestrpljivi i ludo dobar sladoled Snickers u svim njegovim kombinacijama želite probati sada i odmah, skoknite do naše obližnje trgovine – u Hrvatskoj ih imamo čak 32, a točne lokacije možete pronaći OVDJE.

Podijelite ovu objavu