fbpx

Pet odličnih razloga zašto je dobro kupovati u web shopu

Pet odličnih razloga zašto je dobro kupovati u web shopu

Online trgovina, ili e-commerce, jedna je je od najbrže rastućih grana i, što je najbolje, iz dana u dan sve se više razvija, nudi nove mogućnosti, tehnološki je naprednija i sigurnija. A upravo je sigurnost, odnosno uvjerenje u nesigurnost,  jedan od razloga zbog kojih velik broj ljudi u Hrvatskoj i danas u širokom luku zaobilaze online shopping. S druge strane, sigurnost je i jedna od prednosti kupovanja online, ali isključivo i jedino ako se kupnja obavlja na stranicama provjerenih trgovaca i proizvođača. Baš kao što je to naša web trgovina za HoReCa kupce www.horeca.hr.

A ovo je ključnih pet prednosti kupovanja u našem web shopu:

1. Široki asortiman

Asortiman Stanića d.o.o. obuhvaća više od 1500 proizvoda vodećih svjetskih marki. I sve su na jednom mjestu, uključujući i prehrambene proizvode minus temperaturnih režima. Možete jednostavno pretraživati po vrsti proizvoda, robnim markama, odabrati raspon cijena.. i jednim klikom puniti košaricu.

2. Ušteda vremena

Ovo je vrlo bitna stavka u poslovanju i svakodnevnom životu. Više jednostavno nemamo vremena za dugotrajne nabavke, putovanja, gužve na cestama…. Prema nekim statistikama, proces prosječne kupovine online (od registracije do plaćanja) traje prosječno 20 minuta. Ako znate što želite, naravno. Uz to, računajte i da će vas dostava poštedjeti odlaska po robu i uštedjeti dodatne dragocjene minute.

3. Jednostavnost kupnje

Platforme web trgovina danas su puno više „user friendly“ od onih u samim počecima online kupnje, stoga uistinu ne morate biti na „ti“ s računalom da biste kupovali u web shopu. Jednom kad otvorite račun na horeca.hr, uživate u blagodatima online kupnje. Izbornik je jasno istaknut, pretraživanje je intuitivno, akcije posebno istaknute, a košaricu punite jednim klikom.

4. Najbolje cijene

Ako isključimo akcije i posebne prigodne sezonske proizvode (poput adventskih, uskršnjih, Balck Friday i sl.), svi stalni kupci Stanića znaju da će ovdje naći najpovoljnije cijene. Zašto? Osim distribucije, Stanić ima svoje proizvodne linije za narezivanje i pakiranje trajnih suhomesnatih proizvoda, polutrajnih mesnih prerađevina, tvrdih i polutvrdih sireva, zamjenskih  sireva. Distributivni centri smješteni su u svim regijama Hrvatske (Zagreb, Osijek, Rijeka, Pula, Zadar, Split i Dubrovnik), što transport robe najmodernijim dostavnim vozilima različitih temperaturnih režima čini još bržim i efikasnijim.

5. Brza dostava

Dostava vam dolazi na vrata unutar 24 do 48 sati upravo zahvaljujući činjenici da je cijela Hrvatska pokrivena mrežom distributivnih centara.

 


Klikni i saznaj najnovije akcije!

Podijelite ovu objavu