fbpx

KAKO UZ SVJETSKE SLADOLEDE DO USPJEŠNE SEZONE?

KAKO UZ SVJETSKE SLADOLEDE DO USPJEŠNE SEZONE?

Na vrijeme dogovorite svoju škrinju vrhunskih sladoleda za sezonu.

Bez obzira da li se pitate kako proširiti svoje poslovanje ili ostvariti bolju ponudu i veću zaradu, rješenje je vrlo jednostavno. S prepoznatljivim sladoledima vodećih svjetskih brandova ne možete pogriješiti. Okupili smo ih sve na jednom mjestu i od sada su lako dostupni i u vašem prodajnom prostoru.

Mi kao i vi i vaši kupci ne možemo zamisliti ljeto bez dobrog sladoleda, stoga smo tu za vas!


1. Sladoledi vodećih svjetskih brendova

Najpoznatiji brendovi sladoleda na svijetu SnickersMarsTwixMilkaOreoTobleroneKitKat,
Alpro, Häagen-Dazs i drugi, više su nego garancija vrhunske ponude. Brendovi dobro poznati turistima.


2. Impulsni i ugostiteljski program

U ponudi imamo preko 100 vrsta sladoleda. Od impulsnih, štapića, korneta, čašica, multipack-a, do ugostiteljskih banjica u čak 18 okusa.


3. Proširenje ponude i povećanje prodaje

Proširite vašu ponudu vrhunskim sladoledima, koju su Must have sezone. Izaberite cijelu liniju brenda i garantiramo da će ih kupac probati sve! Računica je jasna, veća ponuda, više izbora – veća prodaja.


4. Škrinje različitih veličina i uzoraka

U ponudi imamo kvalitetne rashladne vitrine raznih veličina koje će se svakako uklopiti u bilo koji prostor. Škrinje dolaze brendirane sa svjetskim brendovima.  Za sve koji vole sladoled na kuglice imamo i ugostiteljske škrinje u raznim dimenzijama.


5. Podrška kroz POS materijal

Kako biste privukli pažnju potrošača osigurali smo vam bogati i atraktivan materijal. Uz škrinje dobivate i brendirane, cjenike, suncobrane, koš za smeće. Ukoliko izaberete ugostiteljsku škrinju uz nju dobivate označivače okusa, držač za kornete, kornete, grabilicu za sladoled…


6. Snažna logistička podrška

Kako biste uvijek na vrijeme dobili najkvalitetniji sladoled, koristimo vlastitu logističku mrežu. Uz centralno skladište u Zagrebu, imamo još 6 distribucijskih centara (Rijeka, Pula, Zadar, Split, Dubrovnik i Osijek). Osim toga, pokrivamo i tržište Slovenije i Bosne i Hercegovine.


Prelistaj katalog i otkrij slatki svijet sladoleda.


Kontaktirajte nas i dogovorite svoju škrinju na vrijeme!


Više o sladoledima saznaj na našoj stranici posvećenoj sladoledima.

Podijelite ovu objavu


You've just added this product to the cart: