fbpx

NOVO U WEB SHOPU – JUICY SOKOVI

NOVO U WEB SHOPU – JUICY SOKOVI

Današnji užurban način života izazov je za održavanje psihofizičkog zdravlja. Važno je brinuti o sebi i zdravlju svoje obitelji.
To podrazumijeva, između ostalog, i posebnu pažnju pri odabiru namirnica koje unosimo.

Trend zabrinutosti zbog namirnica koje unosimo i svijest o utjecaju hrane na zdravlje u porastu je kroz posljednjih nekoliko godina. Sve se više okrećemo zdravijim načinima prehrane te fizičkoj aktivnosti, raste prodaja organskih namirnica, a jedan od glavnih razloga je izmijenjena svijest potrošača. Ne radi se samo o odlučnosti u rješavanju viška kilograma, već zaista o uočavanju činjenice koliko je hrana te ono što unosimo u organizam važno za naše zdravlje.

Šećer i voćni sokovi u centru su pozornosti kada se radi o zdravlju. Blagotvorno djelovanje određenih vrsta voćnih sokova na očuvanje zdravlja i njihovu ulogu u borbi s različitim bolestima, već su potvrdile brojne studije.

Pravilo «5 +» odnosno konzumacija 5 ili više obroka voća i povrća dnevno, pravilo je koje vrijedi za sve dobne skupine i oba spola. Znanstvene studije ukazuju na iznimnu važnost prehrane s obiljem voća i povrća u prevenciji kardiovaskularnih bolesti, karcinoma i moždanog udara. Ova osobina pripisuje se voću i povrću zbog njihovog jedinstvenog sadržaja antioksidansa, posebice vitamina C, folne kiseline, beta karotena te fitokemikalija i prehrambenih vlakana.

Juicy 100 % sokovi predstavljaju ono najbolje iz voća. Sadrže isključivo šećere prirodno prisutne u voću, bez dodanih konzervansa i aditiva. Idealan su i praktičan način unosa ključnih nutrijenata u organzam. Čaša 100 % Juicy soka predstavlja jedan od pet preporučenih dnevnih voćnih obroka. Voćne sokove dobro je piti tijekom cijeloga dana jer uz osvježenje i primamljive okuse pomažu u stimulaciji imunosnog sustava, sudjeluju u detoksikaciji organizma i zaštiti od štetnih čimbenika okoline, odnosno, čuvaju Vaše zdravlje i održavaju Vas vitalnima.

Juicy nudi širok izbor 100 % sokova. U našem webshopu potraži već poznati 100 % naranča, 100 % jabuka i 100 % ananas. Oni koji pak vole kombinaciju voća i povrća, mogu uživati u izboru Juicy 100 % voćno-povrtnih funkcionalnih sokovaImmunity, Detox i Energy. Za one najmlađe, tu je Juicy 100 % Kids asortiman s djeci omiljenim okusom jabuke.

Juicy 100 % sokovi odličan su i zdrav izbor bogat vitaminima. Već više od 20 godina, s posebnim fokusom na kvalitetu, Juicy vam nudi ono najbolje iz voća. Uživajte u slasnom i zdravom užitku bez ustručavanja.

Pogledaj i ostalu ponudu Juicy sokova!

Podijelite ovu objavu


You've just added this product to the cart: