Povezane objave
KOJE JE NAJPOPULARNIJE MESO NA ROŠTILJU?
Napokon je vrijeme je za druženja na otvorenom i omiljeni nam roštilj! Sigurno ste već odradili proljetne radove i uredili svoje... više
TACO, BURRITO, QUASADILLA, CHIMICANGA – ZNATE LI RAZLIKU?
Složite svoju omiljenu tortilju bez greške! Bez obzira koliko puta ste bili u meksičkom restoranu, još uvijek vam nisu jasni nazivi... više
BURGER – GASTRO PRVAK LJETA 2020.
Ljeto je pravo vrijeme da kuhinju zamijenite roštiljanjem na svježem zraku. Omiljena razbibriga amatera na kućnim roštiljima je ujedno i... više
NOVO – VRHUNSKI BURGERI
Burgeri od sočnog goveđeg mesa. Jedinstven gurmanski doživljaj. Rade se od vrhunskog goveđeg mesa posebnom metodom suhog zrenja. Zbog samog procesa... više
BRANCIN ILI ORADA?
Znate li da masne tvari prisutne u ribi pomažu mozgu da bolje koristi serotonin, hormon koji može pozitivno utjecati na raspoloženje? Razlog... više
DAGNJE U UMAKU OD BIJELOG VINA
Okusi mediterana i ljeta! SASTOJCI 1 kg prethodno kuhanih dagnji 3 češnja češnjaka 1 mali poriluk (bijeli dio) 1/2 mrkve 1 mali luk 1/2 korijena peršina 2 žlice... više
KAKO JE NASTAO POMMES FRITES?
Ovo jelo ima čak svoj muzej, a o njegovu porijeklu vodi se rasprava između nekoliko zemalja. Postoji više od dvadeset... više
ZAŠTO SU TORTILJE DANAS TOLIKO POPULARNE?
Zanimljivo je da su tortilje izvorno bile kukuruzne i to prije dolaska Europljana u Ameriku, a tortilja od pšeničnoga brašna... više
BOGATI DORUČAK ZA PRODUKTIVAN DAN
Planirajte obroke uz horeca.hr i uštedite! Doručak je prilika da se cijela obitelj skupi za stolom prije početka radnog dana, zato... više
ADRIATIC GASTRO SHOW
Adriatic Gastro Show je najveća i najkvalitetnija HORECA sajamska manifestacija u regiji koja ugošćuje najpoznatija imena iz područja gastronomije, vinarstva, turizma, te... više