fbpx

BOGATI DORUČAK ZA PRODUKTIVAN DAN

BOGATI DORUČAK ZA PRODUKTIVAN DAN

 Planirajte obroke uz horeca.hr i uštedite!

Doručak je prilika da se cijela obitelj skupi za stolom prije početka radnog dana, zato mnogi odabiru jednostavne, ali ukusne zalogaje za koje nije potrebno mnogo pripreme.


Kraj ljeta i početak jeseni je vrijeme kada se vraćamo školskim i poslovnim obvezama koje nas prate većinu godine. Kako bi taj prijelaz bio što jednostavniji, tu je naša online trgovina putem koje možete naručiti namirnice za svoje obiteljske obroke, bez potrebe za odlaskom u trgovinu. Bez obzira radi li se o brzom doručku, ukusnoj užini ili hranjivom ručku, sve namirnice dolaze na vaša vrata sigurno i brzo – spremne da od njih napravite ukusne obroke!


Mesni narezak svakako je jedan od okusa djetinjstva mnogih, dok u kombinaciji s Maasdamerom dobivaju odličnog partnera za ukusan sendvič.  Za ljubitelje klasičnih toast sendviča tu je lako topiva Gouda, a u kombinaciji s čajnom kobasicom postaje pravi ukusan sendvič za početak dana.


Najmlađe će svakako obradovati čokoladni napitak koji će im dati snage za školske izazove, dok ljubitelji paštete mogu izabrati između čajne ili jetrene i u tren oka složiti doručak uz svoj najdraži namaz. Za one koji vole ujutro pojesti nešto toplo, hrenovke ili tost će svakako biti brzo rješenje, bez kompromisa kada je u pitanju odličan okus. Uz dodatak malo maslaca i čašu mlijeka, već su spremni za novi radni dan!
IZDVAJAMO!

MASLAC
125 g
Bayernland

SANDWICH TOAST
750 g
QUICKBURY


POŽURITE!
Iskoristite popuste i pripremite se za sjajan početak dana!

Podijelite ovu objavu


You've just added this product to the cart: