fbpx

Pop-Up menza

Pop-Up menza

Gastro-snimateljska ekipa “Only Food And Horses” i Studentski centar Split, simbolično, na Dan volontera i pred Sv. Nikolu, odlučili su uljepšati večer studentima i iznenaditi ih tako što su prepustili “menzu” vrhunskim kuharima te pripremili nevjerojatnu lepezu ukusnih i atraktivnih jela.

Na meniju se našla juha od rajčice i škampi, juneći gulaš s pljukancima i sladoledom od sira, rižot s kozicama i dagnjama, složenac od patlidžana, cous-cous salata s feta sirom, domaći kruh, sushi rolice te za desert splitska tortica.

Foto Vojko Bašić / HANZA MEDIA

Večeru je začinio, a studente svojim dolaskom dodatno iznenadio gastro DJ Mathew Bee. Najbolji dio je što im nije trebala “iksica” jer je sve bilo gratis, a još bolji dio je što nitko od studenata nije znao što im se sprema.

Bili su pomalo zbunjeni, rezervirani i u nevjerici su gledali jela koja im se nude, no kasnije su se opustili, punim srcem prihvatili poklon i iznenađenje, a neki od njih su iskoristili cijeli termin za večeru i do zadnje minute ostali u menzi. Fotografirali su jela, snimali videa, objavljivali ih na društvenim mrežama i slali drugim studentima koji nisu bili te sreće da se nađu na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Studenti su bili oduševljeni i iznenađeni pravim delicijama na tanjuru. Sva sreća sve je snimljeno! Zaista nam je bila čast sudjelovati u ovome hvalevrijednom projektu.

O ovome događaju više možeš pročitati na portalu Slobodna Dalmacija.

Podijelite ovu objavu


You've just added this product to the cart: