fbpx

BUDITE ORIGINALNI. BRENDIRAJTE SVOJ BURGER!

BUDITE ORIGINALNI. BRENDIRAJTE SVOJ BURGER!

Izdvojite se od konkurencije i budite prepoznatljivi. Brendirajte svoj burger (i restoran)!


Ulaganje u marketing je odličan potez, ali nema bolje reklame od usmene preporuke, zato je najbolje da vaši burgeri budu posebni i svojim okusom govore u vaše ime. Kao i u svemu, pazite da ne pretjerate. Burger je jednostavna stvar koja podnosi malo kompliciranja, no prevršite li mjeru, može se dogoditi da veći dio obroka završi na vašoj odjeći ili ga uopće ne možete zagristi bez da ga prvo „rastavite“.


Slažući svoje sastojke, prvo se zapitajte „poboljšavam li ovim dodatkom cjelokupno iskustvo – od ukusa do načina konzumacije?“. Ako je odgovor potvrdan, slobodno eksperimentirajte, no ako je negativan, budite spremni na nezadovoljne mušterije.


Istina, svatko može napraviti odličan burger ako se dovoljno potrudi, ali davanjem nečem posebnog, poput primjerice imena, svakoj od vaših kreacija, dajete poseban pečat cijeloj priči. Možda želite istaknuti samo jedan, za vaš restoran poseban burger, kojeg je nemoguće naći drugdje? Zašto ga ne biste nazvali po sebi? Je li tema vašeg fast fooda možda put oko svijeta? Zar ne bi bilo zanimljivo da svaki burger nosi ime po nekom svjetskom odredištu na koje vaš najviše podsjeća? Možda ste više nastrojeni lokalno, pa vaši burgeri mogu nositi imena lokalnih mjesta ili poznatih junaka? Lista je beskrajna, baš poput vaše mašte.


Što originalniji budete, to će vas biti teže zaboraviti. Uložite li u maštoviti način serviranja, poput neobičnog tanjura, šanse za bolje brendiranje postaju još veće.


BURGER TIPS & TRICKS:

  • Istaknite se kvalitetnim namirnicama i posebnim dodacima
  • Nazovite svoje burgere originalnim imenima koja je teško zaboraviti
  • Prepoznajte najtraženija jela u svojoj ponudi i na njima napravite ostatak svog menija

POŽURITE!

Iskoristite popuste, brendirajte se i oduševite ekipu!
Pronađite inspiraciju i postanite Gastro prvak ljeta 2020. uz vrhunske burgere!

Podijelite ovu objavu


You've just added this product to the cart: