fbpx

BURGER – GASTRO PRVAK LJETA 2020.

BURGER – GASTRO PRVAK LJETA 2020.

Ljeto je pravo vrijeme da kuhinju zamijenite roštiljanjem na svježem zraku. Omiljena razbibriga amatera na kućnim roštiljima je ujedno i odlična prilika za profesionalne kuhare da pokažu svoje vještine izrade posebnog jela od naizgled jednostavne namirnice. Čak i vrhunski restorani u svoj meni uvrštavaju burgere, ali ih znaju i prezentirati na način da se osjeti razlika između njihovog i svih ostalih.


Poznato je kako se o ukusima ne raspravlja, a svatko ima svoj posebni recept za savršeno pečeni komad mesa, no neki trikovi ipak mogu pomoći i profesionalcima i amaterima kako bi baš njihov hamburger dobio titulu „onog najboljeg“!


BURGERS TIPS & TRICKS:

  • Burger se na roštilju okreće samo jednom.
  • Ne pritišćemo burger na rešetku kako bi „bolje uhvatio“ toplinu.
  • Dodavanjem neubičajenih sastojaka uvijek si postavljamo pitanje – mijenja li dodatak okus nabolje ili samo kompliciramo? Ne zaboravite, manje je više!
  • Burger se mora moći jesti jednom rukom! Najukusniji burger na svijetu brzo će naživcirati svakoga kome se potpuno raspadne u ruci prilikom prvog griza.

Sve ostalo stvar je ukusa. Tražite opcije burgera bez mesa? Postoje stotine načina za pripremu jednostavne namirnice poput burgera, samo trebate pustiti mašti na volju. Jeste li spremni za titulu burger majstora? Krenimo!


KVALITETNE NAMIRNICE ZA NAJBOLJI ROŠTILJ

Bez obzira koju vrstu mesa preferirate, najbolje se uputiti u našu online trgovinu horeca.hr ili u najbliži Diskont Stanić po namirnice koje se koriste u vrhunskim restoranima. Ako radite roštilj za mnogo različitih ljudi ili opskrbljujete restoran, najbolje je biti spreman za različite zahtjeve. Ovog srpnja u posebnoj online ponudi možete pronaći pileći burger, ali i vrhunski goveđi burger, bez glutena, dobiven metodom suhog zrenja.

PRIPREMA MESA ZA BURGERE:

  • Burgere ostavite preko noći u hladnjaku kako bi se otopili na najbolji mogući način
  • Burgeri su već spremni te im nije potrebno dodavati nikakve začine
  • Ne miješajte sirovo i pečeno meso, odvojite ih u posebne posude i ne koristite isti pribor za oboje

POŽURITE!

Iskoristite popuste, brendirajte se i oduševite ekipu!
Postanite Gastro prvak ljeta 2020. uz vrhunske burgere!

Podijelite ovu objavu


You've just added this product to the cart: