DAGNJE U UMAKU OD BIJELOG VINA
SASTOJCI
Priprema

1. U velikom loncu otopite maslac i na njemu skuhajte luk i češnjak. Dodajte nasjeckani poriluk, mrkvu i korijen peršina. Dinstajte sve zajedno na jakoj vatri.
2. Kad povrće omekša, dodajte vino. Miješajte i pustite da ispari. Nakon nekoliko minuta dodajte temeljac za juhu i krem sir Philadelphia. Sve izmiješajte.
3. Dodajte dagnje i poklopite lonac čvrstim poklopcem. Protresite ih u pokrivenom loncu svakih nekoliko minuta kako bi se sastojci dobro pomiješali.
4. Nakon 10 minuta dodajte peršin i ponovno ga temeljito promiješajte (cijelo vrijeme kuhajte pokriveno).
5. Prije posluživanja jelo začinite svježe mljevenim paprom.
Adriatic Gastro Show je najveća i najkvalitetnija HORECA sajamska manifestacija u regiji koja ugošćuje najpoznatija imena iz područja gastronomije, vinarstva, turizma, te... više
Školske obveze i radni zadaci već su krenuli, a ljetu lagano dolazi kraj – no, ne i sladolednom užitku! Kako bi... više
Burgeri od sočnog goveđeg mesa. Jedinstven gurmanski doživljaj. Rade se od vrhunskog goveđeg mesa posebnom metodom suhog zrenja. Zbog samog procesa... više
Obogatite svoju ponudu vrhunskim svjetskim brendovima sladoleda i pružite svojim gostima prepoznatljive okuse koje vole! Häagen-Dazs, Milka, Oreo, Toblerone, Monte,... više
Planirajte obroke uz horeca.hr i uštedite! Nakon napornog dana zasladite se bogatim i slasnim desertom! Kako biste uživali u slasticama tokom cijele... više
Kada počinjete s grillanjem, ugljen treba biti na srednje visokoj temperaturi, što znači da možete pažljivo držati ruku iznad njega... više
Izdvojite se od konkurencije i budite prepoznatljivi. Brendirajte svoj burger (i restoran)! Ulaganje u marketing je odličan potez, ali nema bolje... više
Dragi ljubitelji adventskog ugođaja s radošću iščekujemo dolazak najljepšeg doba godine - Božića. Uz miris kuhanog vina, hrskave kobasice, toplu... više
Ako smo u izolaciji ne znači da naš blagdanski stol ne može biti bogat. Planirajte na vrijeme, naručite sve što je... više
Koje smrznuto povrće je najbolji izbor za restoran? HomeNovostiNovostiBONDUELLE AKCIJA Vrijeme je danas postalo najdragocjenija stvar koju posjedujemo. Tako je i u... više