fbpx

Spremni za sezonu uz svjetske sladolede!

Spremni za sezonu uz svjetske sladolede!

Svjetski brendovi sladoleda u vašoj škrinji

Svjetski poznati sladoledi mogu biti i u vašoj ugostiteljskoj škrinji, dajući tako i vašem poslovanju dodatnu vrijednost uz prepoznatljivu kvalitetu. Alpro, Häagen-Dazs, Milka, Oreo, Toblerone, Mars, Snickers, Twix, Bounty i M&M’s samo su dio poznatih imena koje će prepoznati svaki domaći i inozemni gost.

Preuzimanje distribucije Mars sladoleda ujedno je i iskorak na regionalno tržište, budući da se Mars asortiman distribuira i na tržišta Slovenije, te Bosne i Hercegovine. Ugovor za distribuciju Nestlé sladoleda (Nirvana, Best, Aloma, KitKat, Top Gun, Pirulo, Nesquick i ostali) na hrvatsko tržište potpisali smo s globalnom kompanijom za proizvodnju sladoleda Froneri, koja proizvodi i sladolede Mondelez brandova (Milka, Oreo, Toblerone).

Ove godine, Stanić d.o.o., vodeći distributer domaćih i svjetskih brandova prehrambenih proizvoda, potpisao je ugovor za distribuciju Alpro sladoleda i biljnih alternativa jogurtu na hrvatskom tržištu te ugovore za distribuciju Häagen-dazs sladoleda na hrvatskom i slovenskom tržištu.

Uz škrinje i suncobrane istih brendova zasigurno ćete biti opaženi svake sezone, zato posjetite web stranicu sladoledi.hr i pronađite svoju dobitnu kombinaciju.

Oslonite se na naše iskustvo i postanite naš partner!

Podijelite ovu objavu


You've just added this product to the cart: