fbpx

SAJAM GAST 2020: PREDSTAVLJENI NOVITETI

SAJAM GAST 2020: PREDSTAVLJENI NOVITETI

Sajam GAST – vodeći regionalni sajam!

Jubilarni, 25. međunarodni sajam GAST 2020. koji je okupio gotovo 800 brendova i  izlagača iz osam zemalja, prema svim gospodarskim i statističkim pokazateljima nadmašio je prošlogodišnji te je još jednom, kvalitetom svojih izložaka i bogatim stručnim programom, potvrdio status vodećeg regionalnog sajma koji okuplja sve najbolje od gastronomije, vinarstva i turizma, kao i tvrtke iz područja ugostiteljstva i opremanja prostora u funkciji turizma.

Sajam GAST 2020. održao se u splitskoj Spaladium areni od 26. do 29. veljače 2020. godine i kroz sva četiri sajamska dana, bogata stručnim i zabavnim programom zabilježeno je rekordnih 25 tisuća posjetitelja iz zemlje i inozemstva. Istodobno, sajam je ponudio bezbroj poslovnih prilika, velik broj sklopljenih poslova, 12 stručnih programa i edukacija kao i brojne degustacije i prezentacije. Sve to, kao i interes za stručni sajamski program i brojna prateća događanja u okviru sajma GAST 2020, govori u prilog još jednoj uspješnoj nadolazećoj turističkoj sezoni.

Na sajmu GAST prezentirali smo naš novi sladoledi program kojeg čine najpoznatiji svjetski brendovi Snickers, Mars, Twix, Milka, Oreo, Toblerone, KitKat i Nesquik, a reakcije posjetitelja na naše proizvode bile su i više nego odlične!

Uoči još jedne turističke sezone, uz sladolede, prezentirani su noviteti i u ostatku smrznutog asortimana, tako da su posjetitelji mogli kušati novitete brendova Lutosa, Amadori te Bonduelle.

Naglasak smo stavili na jednostavne proizvode koji pružaju bezbroj kulinarskih mogućnosti, tako da su posjetitelji mogli upoznati i naš brend tortilja Tortilla Mexicana,  zatim vrhunska peciva Quickbury, Bayernland maslac, Frishli vrhnja ali i svježe narezane sireve i suhomesnate delicije koje režemo i pakiramo u vlastitom pogonu.

Uz nove proizvode na sajmu je predstavljena i nova online trgovina za HoReCa kupce, kroz koju smo se željeli još više približiti gastro kupcima i biti im što dostupniji i olakšati poslovanje tijekom ljetnih mjeseci.

Vidimo se i slijedeće godine!

Podijelite ovu objavu