BUDITE ORIGINALNI. BRENDIRAJTE SVOJ BURGER!




POŽURITE!
Iskoristite popuste, brendirajte se i oduševite ekipu!
Pronađite inspiraciju i postanite Gastro prvak ljeta 2020. uz vrhunske burgere!
Ulaganje u marketing je odličan potez, ali nema bolje reklame od usmene preporuke, zato je najbolje da vaši burgeri budu posebni i svojim okusom govore u vaše ime. Kao i u svemu, pazite da ne pretjerate. Burger je jednostavna stvar koja podnosi malo kompliciranja, no prevršite li mjeru, može se dogoditi da veći dio obroka završi na vašoj odjeći ili ga uopće ne možete zagristi bez da ga prvo „rastavite“.
Slažući svoje sastojke, prvo se zapitajte „poboljšavam li ovim dodatkom cjelokupno iskustvo – od ukusa do načina konzumacije?“. Ako je odgovor potvrdan, slobodno eksperimentirajte, no ako je negativan, budite spremni na nezadovoljne mušterije.
Istina, svatko može napraviti odličan burger ako se dovoljno potrudi, ali davanjem nečem posebnog, poput primjerice imena, svakoj od vaših kreacija, dajete poseban pečat cijeloj priči. Možda želite istaknuti samo jedan, za vaš restoran poseban burger, kojeg je nemoguće naći drugdje? Zašto ga ne biste nazvali po sebi? Je li tema vašeg fast fooda možda put oko svijeta? Zar ne bi bilo zanimljivo da svaki burger nosi ime po nekom svjetskom odredištu na koje vaš najviše podsjeća? Možda ste više nastrojeni lokalno, pa vaši burgeri mogu nositi imena lokalnih mjesta ili poznatih junaka? Lista je beskrajna, baš poput vaše mašte.
Što originalniji budete, to će vas biti teže zaboraviti. Uložite li u maštoviti način serviranja, poput neobičnog tanjura, šanse za bolje brendiranje postaju još veće.
Iskoristite popuste, brendirajte se i oduševite ekipu!
Pronađite inspiraciju i postanite Gastro prvak ljeta 2020. uz vrhunske burgere!
Volite tematske tulume i zabavna jela? Okušajte se u izradi ovih neobičnih Muffina. SASTOJCI 250 g brašna 220 ml mlijeka 2 jaja 4 žlice kakaa 200 g... više
Tražite li pravi dodatak uz riblja jela ili pak pohano meso, s tartar umakom ne možete pogriješiti! Najbolji prilog uz jela... više
Kada počinjete s grillanjem, ugljen treba biti na srednje visokoj temperaturi, što znači da možete pažljivo držati ruku iznad njega... više
Koje smrznuto povrće je najbolji izbor za restoran? HomeNovostiNovostiBONDUELLE AKCIJA Vrijeme je danas postalo najdragocjenija stvar koju posjedujemo. Tako je i u... više
Planirajte obroke uz horeca.hr i uštedite! Tko kaže da školski obrok mora biti dosadan i jednoličan? Čak i najjednostavniji sastojci mogu... više
Okusi mediterana i ljeta! SASTOJCI 1 kg prethodno kuhanih dagnji 3 češnja češnjaka 1 mali poriluk (bijeli dio) 1/2 mrkve 1 mali luk 1/2 korijena peršina 2 žlice... više
Po dobrom starom običaju nadolazeći blagdani nisu blagdani bez bakalara. Iako je kod nas popularan sušeni bakalar zašto u toj... više
Svjetski poznati sladoledi mogu biti i u vašoj ugostiteljskoj škrinji, dajući tako i vašem poslovanju dodatnu vrijednost uz prepoznatljivu kvalitetu.... više
Izbor je važan, odaberite pouzdanog partnera. Za sve naše HoReCa kupce pripremili smo Gastro katalog u kojem je na jednom... više
Budite inovativni i iznenadite sve s novim kulinarskim kombinacijama. Donosimo spoj kultura u novoj kulinarskoj priči. Otkrijte zanimljive roštilj kombinacije s tortiljama! Burger... više