fbpx

SMRZNUTO VOĆE PO MJERI SVAKOG RESTORANA

SMRZNUTO VOĆE PO MJERI SVAKOG RESTORANA

Istraživanja su pokazala da je smrzavanje najbolji oblik konzerviranja hrane.
Upravo iz tog razloga danas možemo imati na jelovniku velik izbor voća i dok nije u sezoni. 

Osim same ponude koja je jako bitna najviše do izražaja dolazi jedna velika prednost, a to je da kupljenu količinu voća nije potrebno potrošiti u kratkom vremenu.

Još jednu veliku prednost koju dobivamo su nutritivne vrijednosti jer se voće bere zrelo i brzo zamrzava neposredno nakon branja. Svakim danom voće gubi na svojoj kvaliteti, a ne možemo znati koliko je trajao transport niti koliko voće dugo stoji u skladištu. Razlog više za uvijek imati dostupno voće tijekom cijele godine – smrznuto voće. 

U našoj ponudi potražite HoReCa pakiranja smrznutog voća od 2.5 kg.

Jagoda je višegodišnja zeljasta biljka iz porodice ruža (Rosaceae) i jedino voće čije sjemenke nisu skrivene unutar ploda, nego se nalaze izvana. Sadrži veliku količinu vitamina C, primjerice, osam jagoda prosječne veličine sadrži više C vitamina od jedne naranče. Osim što je izvrsnog okusa sadrži samo 36 kalorija na 100 g.

Malina je bobičasto voće i nepresušna riznica vrijednih i prijeko potrebnih nutrijenata. Uz to što se odlikuje posebnim mirisom i istančanim okusom ima samo 35 kcal na 100 grama. Sadrži i znatne količine vitamina C, kalija, kalcija i magnezija. Crveno-ružičasti pigment ima farmakološka svojstva i djeluje protuupalno. 

Šumsko voće mix, sadrži jagode, maline, crveni i crni ribiz te kupine i zaista je neiscrpan izvor svih potrebnih nutrijenata. Primjerice mala zrnata voćka kupina, predstavlja superiornu namirnicu, prvenstveno zbog sadržaja antioksidansa, vitamina, minerala, vlakana. Dok crni ribiz obiluje vitaminom C, 100 g crnog ribiza sadrži čak 300% od preporučenih dnevnih potreba ovog vitamina.

Višnja potječe iz Sjeverne Indije i Irana, a popularna je od davnih vremena. Bogat je izvor minerala, a može se pohvaliti i značajnijim količinama vitamina A, B6 i C te tiamina, riboflavina i niacina.  Sok od višnje je izvrsna ideja za konzumaciju ovog voća tokom cijele godine.  Kako ga jednostavno napraviti bez dodatnih šećera, konzervansa i bojila, saznaj u našem katalogu.

 

 

 

SMRZNUTO VOĆE

Jer ne morate čekati cijelu godinu da biste uživali u svim blagodatima crvenog voća.

Podijelite ovu objavu


You've just added this product to the cart: