KAKO PEĆI BURGER NA ROŠTILJU?


IZDVAJAMO!
POŽURITE!
Iskoristite popuste, brendirajte se i oduševite ekipu!
Postanite Gastro prvak ljeta 2020. uz vrhunske burgere!

Idealna temperatura roštilja je oko 200°C, a na njega se zatim dodaje rešetka koju ostavite da se zagrije. Dok se roštilj zagrijava, pobrinite se da se vaše meso prilagodilo sobnoj temperaturi, jer bacite li ga smrznutog ili hladnog na rešetku, moglo bi se nejednako ispeći.
Isto tako, nije ga poželjno pritiskati uz rešetku, kako ne bi ispustio sve sočne sokove, što je i razlog tome da se meso nikada ne okreće nabadanjem na vilicu, već pomoću hvataljki.

Iskoristite popuste, brendirajte se i oduševite ekipu!
Postanite Gastro prvak ljeta 2020. uz vrhunske burgere!
Ljeto je pravo vrijeme da kuhinju zamijenite roštiljanjem na svježem zraku. Omiljena razbibriga amatera na kućnim roštiljima je ujedno i... više
Ovo jelo ima čak svoj muzej, a o njegovu porijeklu vodi se rasprava između nekoliko zemalja. Postoji više od dvadeset... više
Složite svoju omiljenu tortilju bez greške! Bez obzira koliko puta ste bili u meksičkom restoranu, još uvijek vam nisu jasni nazivi... više
Ako smo u izolaciji ne znači da naš blagdanski stol ne može biti bogat. Planirajte na vrijeme, naručite sve što je... više
Adriatic Gastro Show je najveća i najkvalitetnija HORECA sajamska manifestacija u regiji koja ugošćuje najpoznatija imena iz područja gastronomije, vinarstva, turizma, te... više
Novi katalog, 03.04. – 16.04. Ususret Uskrsu Predstavljamo naš novi katalog koji donosi pregršt pogodnosti ususret Uskrsu! Vrijeme je da iskoristite sjajne... više
Volite tematske tulume i zabavna jela? Okušajte se u izradi ovih neobičnih Muffina. SASTOJCI 250 g brašna 220 ml mlijeka 2 jaja 4 žlice kakaa 200 g... više
Valentinovo kod kuće? Dan zaljubljenih sve je bliže, ove godine su pravila malo drugačija, ali tko kaže da Valentinovo ne... više
Dragi ljubitelji adventskog ugođaja s radošću iščekujemo dolazak najljepšeg doba godine - Božića. Uz miris kuhanog vina, hrskave kobasice, toplu... više
Tražite li pravi dodatak uz riblja jela ili pak pohano meso, s tartar umakom ne možete pogriješiti! Najbolji prilog uz jela... više