KAKO PEĆI BURGER NA ROŠTILJU?
IZDVAJAMO!
POŽURITE!
Iskoristite popuste, brendirajte se i oduševite ekipu!
Postanite Gastro prvak ljeta 2020. uz vrhunske burgere!
Idealna temperatura roštilja je oko 200°C, a na njega se zatim dodaje rešetka koju ostavite da se zagrije. Dok se roštilj zagrijava, pobrinite se da se vaše meso prilagodilo sobnoj temperaturi, jer bacite li ga smrznutog ili hladnog na rešetku, moglo bi se nejednako ispeći.
Isto tako, nije ga poželjno pritiskati uz rešetku, kako ne bi ispustio sve sočne sokove, što je i razlog tome da se meso nikada ne okreće nabadanjem na vilicu, već pomoću hvataljki.
Iskoristite popuste, brendirajte se i oduševite ekipu!
Postanite Gastro prvak ljeta 2020. uz vrhunske burgere!
Valentinovo kod kuće? Dan zaljubljenih sve je bliže, ove godine su pravila malo drugačija, ali tko kaže da Valentinovo ne... više
Tražite li pravi dodatak uz riblja jela ili pak pohano meso, s tartar umakom ne možete pogriješiti! Najbolji prilog uz jela... više
Ako smo u izolaciji ne znači da naš blagdanski stol ne može biti bogat. Planirajte na vrijeme, naručite sve što je... više
Zanimljivo je da su tortilje izvorno bile kukuruzne i to prije dolaska Europljana u Ameriku, a tortilja od pšeničnoga brašna... više
Izdvojite se od konkurencije i budite prepoznatljivi. Brendirajte svoj burger (i restoran)! Ulaganje u marketing je odličan potez, ali nema bolje... više
Budite inovativni i iznenadite sve s novim kulinarskim kombinacijama. Tortilje i u slatkom izdanju? Zašto ne?! Tako jednostavne i s beskonačno... više
Svjetski poznati sladoledi mogu biti i u vašoj ugostiteljskoj škrinji, dajući tako i vašem poslovanju dodatnu vrijednost uz prepoznatljivu kvalitetu.... više
Dragi ljubitelji adventskog ugođaja s radošću iščekujemo dolazak najljepšeg doba godine - Božića. Uz miris kuhanog vina, hrskave kobasice, toplu... više
Školske obveze i radni zadaci već su krenuli, a ljetu lagano dolazi kraj – no, ne i sladolednom užitku! Kako bi... više
Meksička namirnica koja je zaludjela svijet – znate li sve o tortilji? Španjolci su je otkrili prije skoro 500 godina, Amerikanci... više