Povezane objave
KOJE JE NAJPOPULARNIJE MESO NA ROŠTILJU?
Napokon je vrijeme je za druženja na otvorenom i omiljeni nam roštilj! Sigurno ste već odradili proljetne radove i uredili svoje... više
UKUSAN DESERT ZA SVAKO GODIŠNJE DOBA
Planirajte obroke uz horeca.hr i uštedite! Nakon napornog dana zasladite se bogatim i slasnim desertom! Kako biste uživali u slasticama tokom cijele... više
BONDUELLE AKCIJA
Koje smrznuto povrće je najbolji izbor za restoran? HomeNovostiNovostiBONDUELLE AKCIJA Vrijeme je danas postalo najdragocjenija stvar koju posjedujemo. Tako je i u... više
KAKO JE NASTAO POMMES FRITES?
Ovo jelo ima čak svoj muzej, a o njegovu porijeklu vodi se rasprava između nekoliko zemalja. Postoji više od dvadeset... više
Tartar umak iz Bakine kuhinje
Tražite li pravi dodatak uz riblja jela ili pak pohano meso, s tartar umakom ne možete pogriješiti! Najbolji prilog uz jela... više
SVJETSKI BRENDOVI SLADOLEDA ZA SEZONU 2024
Svjetski poznati sladoledi mogu biti i u vašoj ugostiteljskoj škrinji, dajući tako i vašem poslovanju dodatnu vrijednost uz prepoznatljivu kvalitetu. Häagen-Dazs,... više
Spremni za sezonu uz svjetske sladolede!
Svjetski poznati sladoledi mogu biti i u vašoj ugostiteljskoj škrinji, dajući tako i vašem poslovanju dodatnu vrijednost uz prepoznatljivu kvalitetu.... više
TORTA OD TREŠANJA I KREM SIRA
Iskoristite vrijeme trešanja i pripremite ovu neodoljivu tortu! BISKVIT 3 jaja (odvojiti bjelanjke od žumanjka) 200 g šećera 225g brašna 30 g kakaa 240 ml mlijeka 120... više
GASTRO KATALOG ZA SEZONU 2019.
Izbor je važan, odaberite pouzdanog partnera. Za sve naše HoReCa kupce pripremili smo Gastro katalog u kojem je na jednom... više
KAKO UZ SLADOLEDE DO USPJEŠNE SEZONE?
Na vrijeme dogovorite svoju škrinju sladoleda za sezonu! Bez obzira da li se pitate kako proširiti svoje poslovanje ili ostvariti bolju... više