KOJI JE NAJBOLJI PRILOG UZ HAMBURGER?



IZDVAJAMO!
POŽURITE!
Iskoristite popuste, brendirajte se i oduševite ekipu!
Postanite Gastro prvak ljeta 2020. uz vrhunske burgere!

Klasični obični prženi krumpir, uvijek je dobar prilog sočnom burgeru, no to ne znači da mu ne možete dati novo ruho i uz nekoliko dodataka ga učiniti još primamljivijim. Primjerice, već ispržene krumpiriće poredate na papir za pečenje i preko njega pospete naribani sir. Stavite na pet minuta u pećnicu, a kada ih izvadite po vrhu poredate tri vrste umaka (guacamole, od vrhnja i salsu), te sve začinite komadićima cherry rajčice i zelenom salatom – savršeni prilog je spreman!

To je samo jedan od mnogih recepata u kojima možete iskoristiti odlične Lutosa proizvode. Ova belgijska kompanija mnogo ulaže u raznolikost svoje ponude prilagođene svakom ugostitelju, a kontrolirana proizvodnja i sljedivost od polja do zamrzivača garancija su kvalitete. Želite li iznenaditi svoje goste, možete se odlučiti i na zaobljene krumpiriće ili popularno zvane Dipsters, uz koje će uzimanje umaka biti još jednostavnije, a Vi nećete morati biti Double dipper.
Ili odaberite pekarski krumpir koji je vječni klasik i omiljeni prilog u hrvatskim restoranima.

Odlično društvo burgerima je i luk, a kada se radi o paniranim kolutićima luka, možemo reći da se radi o klasiku. Svakako se pobrinite da koristite kvalitetno i provjereno ulje za prženje, kako bi sve kvalitete Lutosa priloga došle do izražaja. Za potrebe ugostitelja tu su i velika pakiranja ulja koja nude najbolji omjer cijene i kvalitete.
Iskoristite popuste, brendirajte se i oduševite ekipu!
Postanite Gastro prvak ljeta 2020. uz vrhunske burgere!
Meksička namirnica koja je zaludjela svijet – znate li sve o tortilji? Španjolci su je otkrili prije skoro 500 godina, Amerikanci... više
Kada počinjete s grillanjem, ugljen treba biti na srednje visokoj temperaturi, što znači da možete pažljivo držati ruku iznad njega... više
Izbor je važan, odaberite pouzdanog partnera. Za sve naše HoReCa kupce pripremili smo Gastro katalog u kojem je na jednom... više
Gastro-snimateljska ekipa "Only Food And Horses" i Studentski centar Split, simbolično, na Dan volontera i pred Sv. Nikolu, odlučili su... više
Blagdani nam kucaju na vrata, a s njima stižu i trenutci okupljanja, mirisi domaće kuhinje i bogate, svečane trpeze. Upravo... više
Okićeni bor, lampice koje nježno trepere, miris cimeta i pečenja, radost druženja s najmilijima... Sve je to Božić kakav najradije pamtimo.... više
Istraživanja su pokazala da je smrzavanje najbolji oblik konzerviranja hrane. Upravo iz tog razloga danas možemo imati na jelovniku velik izbor... više
Po dobrom starom običaju nadolazeći blagdani nisu blagdani bez bakalara. Iako je kod nas popularan sušeni bakalar zašto u toj... više
Svjetski poznati sladoledi mogu biti i u vašoj ugostiteljskoj škrinji, dajući tako i vašem poslovanju dodatnu vrijednost uz prepoznatljivu kvalitetu. Häagen-Dazs,... više
Valentinovo kod kuće? Dan zaljubljenih sve je bliže, ove godine su pravila malo drugačija, ali tko kaže da Valentinovo ne... više