fbpx

BRZ I MAŠTOVIT RUČAK

BRZ I MAŠTOVIT RUČAK

 Planirajte obroke uz horeca.hr i uštedite!

Povratak kući s posla i iz škole u gradskim nas gužvama ponekad iscrpi dovoljno i bez da moramo razmišljati o ručku kojeg moramo spremati.

Zato su smrznute varijante naših omiljenih jela uvijek dobra ideja! Brzo smrzavanje pomaže namirnicama da sačuvaju svoje hranjive sastojke, a vama da brzo dođete do toplog obroka nakon napornog dana.


Pileći panirani Cordon bleu uvijek je omiljen među najmlađima, pa uz pire od krumpira može postati zvijezda vašeg ručka. Za klince koji vole brzu hranu, burgeri su uvijek dobra ideja. Pileći Gran burgeri, u finom pecivu i sa sezonskom salatom, učinit će cjelovit obrok, koji će vaš klinac pojesti s užitkom


Dok će oni koji uživaju u morskim specijalitetima cijeniti panirane kolutiće lignje.


Za one koji ne priznaju ribu ako nije riječna, blitva s krumpirom uz očišćenu pastrvu bit će pun pogodak!


Meksički mix s grahom dat će vam inspiraciju za barem jedan tjedni obrok – uz nezaobilaznu tortilju i dobar umak, s mesom ili bez, obradovat će cijelu obitelj.


Za ljubitelje klasike, smrznuti pileći file je uvijek opcija kojoj se mogu radovati na tanjuru. A kako daje mnoštvo kombinacija, zasigurno će vas potaknuti na maštovita jela. Primjerice, punjena piletina s povrćem i omotana pancetom, pun je pogodak za brz i maštovit ručak. 


Ili možda šareni ražnjići s raznovrsnim povrćem, koji će sigurno oduševiti vašeg školaraca. A kako sve možete pripremiti čak i dan ranije, brz i kvalitetan ručak je zagarantiran! Dobar tek!


IZDVAJAMO!


POŽURITE!
Iskoristite popuste i dočekajte vašeg školarca uz sjajan ručak!

Podijelite ovu objavu


You've just added this product to the cart: