KAKO PEĆI BURGER NA ROŠTILJU?
IZDVAJAMO!
POŽURITE!
Iskoristite popuste, brendirajte se i oduševite ekipu!
Postanite Gastro prvak ljeta 2020. uz vrhunske burgere!
Idealna temperatura roštilja je oko 200°C, a na njega se zatim dodaje rešetka koju ostavite da se zagrije. Dok se roštilj zagrijava, pobrinite se da se vaše meso prilagodilo sobnoj temperaturi, jer bacite li ga smrznutog ili hladnog na rešetku, moglo bi se nejednako ispeći.
Isto tako, nije ga poželjno pritiskati uz rešetku, kako ne bi ispustio sve sočne sokove, što je i razlog tome da se meso nikada ne okreće nabadanjem na vilicu, već pomoću hvataljki.
Iskoristite popuste, brendirajte se i oduševite ekipu!
Postanite Gastro prvak ljeta 2020. uz vrhunske burgere!
Gastro-snimateljska ekipa "Only Food And Horses" i Studentski centar Split, simbolično, na Dan volontera i pred Sv. Nikolu, odlučili su... više
U ova izazovna vremena odlučili smo da je najpametnije ostati doma i čuvati sebe i svoje najmilije. Ujedno ovo može biti... više
Izbor je važan, odaberite pouzdanog partnera. Za sve naše HoReCa kupce pripremili smo Gastro katalog u kojem je na jednom... više
Budite inovativni i iznenadite sve s novim kulinarskim kombinacijama. Tortilje i u slatkom izdanju? Zašto ne?! Tako jednostavne i s beskonačno... više
Istraživanja su pokazala da je smrzavanje najbolji oblik konzerviranja hrane. Upravo iz tog razloga danas možemo imati na jelovniku velik izbor... više
Zanimljivo je da su tortilje izvorno bile kukuruzne i to prije dolaska Europljana u Ameriku, a tortilja od pšeničnoga brašna... više
Školske obveze i radni zadaci već su krenuli, a ljetu lagano dolazi kraj – no, ne i sladolednom užitku! Kako bi... više
Napokon je vrijeme je za druženja na otvorenom i omiljeni nam roštilj! Sigurno ste već odradili proljetne radove i uredili svoje... više
Planirajte obroke uz horeca.hr i uštedite! Nakon napornog dana zasladite se bogatim i slasnim desertom! Kako biste uživali u slasticama tokom cijele... više
Dragi ljubitelji adventskog ugođaja s radošću iščekujemo dolazak najljepšeg doba godine - Božića. Uz miris kuhanog vina, hrskave kobasice, toplu... više