KAKO PEĆI BURGER NA ROŠTILJU?


IZDVAJAMO!
POŽURITE!
Iskoristite popuste, brendirajte se i oduševite ekipu!
Postanite Gastro prvak ljeta 2020. uz vrhunske burgere!
Idealna temperatura roštilja je oko 200°C, a na njega se zatim dodaje rešetka koju ostavite da se zagrije. Dok se roštilj zagrijava, pobrinite se da se vaše meso prilagodilo sobnoj temperaturi, jer bacite li ga smrznutog ili hladnog na rešetku, moglo bi se nejednako ispeći.
Isto tako, nije ga poželjno pritiskati uz rešetku, kako ne bi ispustio sve sočne sokove, što je i razlog tome da se meso nikada ne okreće nabadanjem na vilicu, već pomoću hvataljki.
Iskoristite popuste, brendirajte se i oduševite ekipu!
Postanite Gastro prvak ljeta 2020. uz vrhunske burgere!
Koje smrznuto povrće je najbolji izbor za restoran? HomeNovostiNovostiBONDUELLE AKCIJA Vrijeme je danas postalo najdragocjenija stvar koju posjedujemo. Tako je i u... više
Izdvojite se od konkurencije i budite prepoznatljivi. Brendirajte svoj burger (i restoran)! Ulaganje u marketing je odličan potez, ali nema bolje... više
Izbor je važan, odaberite pouzdanog partnera. Za sve naše HoReCa kupce pripremili smo Gastro katalog u kojem je na jednom... više
Školske obveze i radni zadaci već su krenuli, a ljetu lagano dolazi kraj – no, ne i sladolednom užitku! Kako bi... više
Valentinovo kod kuće? Dan zaljubljenih sve je bliže, ove godine su pravila malo drugačija, ali tko kaže da Valentinovo ne... više
Ako smo u izolaciji ne znači da naš blagdanski stol ne može biti bogat. Planirajte na vrijeme, naručite sve što je... više
Današnji užurban način života izazov je za održavanje psihofizičkog zdravlja. Važno je brinuti o sebi i zdravlju svoje obitelji. To podrazumijeva,... više
Meksička namirnica koja je zaludjela svijet – znate li sve o tortilji? Španjolci su je otkrili prije skoro 500 godina, Amerikanci... više
Budite inovativni i iznenadite sve s novim kulinarskim kombinacijama. Tortilje i u slatkom izdanju? Zašto ne?! Tako jednostavne i s beskonačno... više
Istraživanja su pokazala da je smrzavanje najbolji oblik konzerviranja hrane. Upravo iz tog razloga danas možemo imati na jelovniku velik izbor... više