DAGNJE U UMAKU OD BIJELOG VINA
SASTOJCI
Priprema

1. U velikom loncu otopite maslac i na njemu skuhajte luk i češnjak. Dodajte nasjeckani poriluk, mrkvu i korijen peršina. Dinstajte sve zajedno na jakoj vatri.
2. Kad povrće omekša, dodajte vino. Miješajte i pustite da ispari. Nakon nekoliko minuta dodajte temeljac za juhu i krem sir Philadelphia. Sve izmiješajte.
3. Dodajte dagnje i poklopite lonac čvrstim poklopcem. Protresite ih u pokrivenom loncu svakih nekoliko minuta kako bi se sastojci dobro pomiješali.
4. Nakon 10 minuta dodajte peršin i ponovno ga temeljito promiješajte (cijelo vrijeme kuhajte pokriveno).
5. Prije posluživanja jelo začinite svježe mljevenim paprom.
Okićen bor, lampice koje nježno trepere, miris cimeta i pečenja, radost druženja s najmilijima…Sve je to Božić kakav volimo. Obitelj... više
Obzirom na dugogodišnje iskustvo pokrili smo sve Vaše potrebe za cijenom, brzinom, kvalitetom i osigurali zadovoljne goste u Vašem poslovanju.... više
Složite svoju omiljenu tortilju bez greške! Bez obzira koliko puta ste bili u meksičkom restoranu, još uvijek vam nisu jasni nazivi... više
Počastite sebe i svoje najbliže novim okusima sladoleda Snickers – nema ničeg boljeg od opuštanja uz hladni desert na sunčan... više
Na vrijeme dogovorite svoju škrinju sladoleda za sezonu! Bez obzira da li se pitate kako proširiti svoje poslovanje ili ostvariti bolju... više
Rukometna euforija je na vrhuncu. Hrvatska rukometna reprezentacija prikovala nas je za TV ekrane. Kako bi gledanje utakmica bilo na... više
Budite inovativni i iznenadite sve s novim kulinarskim kombinacijama. Tortilje i u slatkom izdanju? Zašto ne?! Tako jednostavne i s beskonačno... više
Planirajte obroke uz horeca.hr i uštedite! Doručak je prilika da se cijela obitelj skupi za stolom prije početka radnog dana, zato... više
Istraživanja su pokazala da je smrzavanje najbolji oblik konzerviranja hrane. Upravo iz tog razloga danas možemo imati na jelovniku velik izbor... više
Tražite li pravi dodatak uz riblja jela ili pak pohano meso, s tartar umakom ne možete pogriješiti! Najbolji prilog uz jela... više